...viski kurkkuuni tulevana sunnuntaina. Silloin tarahtaa kayntiin legendaarinen Full Moon Party, yksi maailman suurimmista rantabileista. Tapahtumaa odotan hieman pelonsekaisessa innostuksessa, silla hyva etta selvittiin edes viime sunnuntain Half Moon Partyista... Paikalle odotetaan 7000-10 000 ihmista, tulee tungosta :)

Bileita taalla on toki muutenkin joka ilta, mutta parempi panostaa (ihan terveytensa vuoksikin) naihin hieman isompiin tapahtumiin, joita tulee harvemmin. Otsikon San Song - tuo saatanallisen petollinen, mutta ah, niin jumalainen - juoma tulee olemaan todennakoisesti yksi alkuillan aktiviteeteista. Taalla on nimittain tapana tarjoilla ns. whiskey bucketeja tai special bucketeja, jotka sisaltavat kyseista viskia, kokista, energiajuomaa ja jaita amparissa. Nektari nautitaan pillilla. Ja koko setti 100 bahtia, eli n. 2 euroa... Erinomaista, mutta vaarallista :) Trooppinen ilmasto voi tehda pienet tepposet ja yhtakkia voi ollakin ns. tumut big time.

Saaren muita aktiviteetteja bailaamisen lomassa on mm. snorklailu, veneretket ja temppelit. Ja tietysti rannalla levyttaminen. Valitettavasti tanaan oli aika pilvista ja perkeleen monsuunikin iski pari kertaa. Monsuuni kestaa noin viisi minsaa, mutta vetta tulee about yhta paljon kuin koko Suomen kesassa. Jos huomenna keli yrittaa olla yhta vittumainen, niin skootteri alle ja saari ympari.

Siella tulee kuulemma vielakin enemman lunta kuin viimeksi. Hajoan kun / jos tulen Suomeen.

Tunnelmia mestoilta:

1. Lautalla, matkalla kohti Ko Phanangia: http://img141.imageshack.us/img141/7883/picture001ta6.jpg

2. Meidan vakkari-biitsi: http://img119.imageshack.us/img119/5310/picture002dv7.jpg

-Toni