Onpas hra Hinkkanen aka Foorumin Homokeiju nyt lähtenyt varmasti hyväksi katsomalleen provosointilinjalle. Kirjoitetaan sitten. Kerrotaan totuus. Toni lähti Provinssiin. Meikäläisen kanssa pussaillu on kuin hyvän kirjan (esim. Sinuhe; 650 sivua) lukeminen. Ah, niin nautinnollinen ja kasvattava kokemus, mutta perkeleen vastenmielistä aloittaa. Tässä syy, eikä missään pasteijoissa perkeles. Muutenkin tämä rasvainen ja hikoileva läski -vertaus loukkasi syvästi mieltäni, enkä puhukaan Antolle ainakaan päivään. Paitsi jos Antto kutsuu miut kebabille ni voin ainakin nyökkäillä hyväksyvästi ja osoittaa Rullakebabia listalta. Mutta, se ei olekaan puhumista.

Toisekseen voisin ryhtyä syömälakkoon, paitsi osoittaakseni homokeijulle mieltäni, myös päästäkseni eroon liikakiloistani. Parahin muut läskikasat, unohtakaa Painonvartijat ja Tri Atkinsit, lähtekää Masbe "AntiKissTus" Miettisen ihmedieetille, joka menee seuraavasti. a) Unohda ruokavaliostasi kuukaudeksi rasva, hiilihydraatit ja proteiinit. b) Liiku vitusti. Yksinkertaista ja laihdut varmasti. Voisin myös kuvitella että kuntosi huononee kovasta liikunnasta huolimatta, joten rock-uskottavuutesi ei kärsi.

Vieläköhä miulla ois asiaa. Ai niin, parahin Anomusblogin lukija, jos olet olemassa, niin äänestäpä vuotuisessa "Maailman väännettyin läppä" - kilpailussa jotakin meikäläisen vitsiä, koska viime vuonna peräti kolme top10 -sijoitusta karkasi meikäläisen käden ulottumattomiin.

Viimeisin ja vähäisin asia. Antto sie oot ihku ku kannat huolta meikästä! Mieki välitän siusta, vaikka nyt putositkin miun ruokarukouksesta pois ku kävit vittuilee miun ylensyönnistä ja vastenmielisestä naamasta.

kesäterveisin Masbe